Referencer

Heidi K. Rønnest

Executive Assistant, Symphogen A/S

Jeanne er knivskarp til engelsk og korrekturlæsning. Vi kunne regne med Jeanne, da vi var tidspresset. Jeg giver PA Support + Translation mine bedste anbefalinger.

Anne Boutrup Thygesen

DI-Teknik A/S

Jeanne har løst forskellige oversættelsesopgaver for os, fra dansk til engelsk og dansk til tysk på højt niveau. Kvaliteten er i top, både hvad angår det tekniske brancherelaterede indhold og den almene sprogforståelse. Tilligemed er opgaverne løst på meget kort tid, hvilket er en stor gevinst for mig på opgaver med kort deadline.

Christian Bryde-Nielsen

CEO & Partner of Negotiation Company

De varmest anbefalinger – Vi kan kun give Jeanne og PA Support vores varmest anbefalinger. 

Jeanne har flere gange udvist en stærk forståelse for vores forretning og har leveret flere oversættelsesopgaver (engelsk til tysk og engelsk til fransk) for os, hvilket har sparet os, for både tid men også allokering af personelle ressourcer. Opgaverne er alle blevet løst til stor tilfredshed for os og vores klienter. Vi ser frem til det videre samarbejde og ønsker Jeanne og PA Support en spændende fremtid.

Dorte Dannemann

Ejer af The Back Office

Jeanne arbejder målrettet og med stor energi. Hun er proaktiv, tager ansvar og leverer altid til opdraggivers fulde tilfredshed. Jeg har brugt PA Support + Translation med stor succes til PA-opgaver hos mine forskellige internationale kunder, som alle roser Jeanne til skyerne.

Jesper B. Jørgensen

tidligere CEO for Knauf Northern Europe, nu Gruppengeschäftsführer hos Knauf i Tyskland

Jeg har arbejdet sammen med Jeanne i 5½ år. Jeanne som person er forretningsorienteret, struktureret, engageret og med godt humør. Jeg kan anbefale Jeanne som PA.

Carl-Johan Klinge

CEO Knauf Sverige

Som CEO for Knauf Danmark og Norgips Norge har jeg arbejdet sammen med Jeanne Pichler i mere end 9 år. I hendes rolle som PA til vores koncernchef har hun altid været meget servicemindede. Jeanne har en meget god forretningsforståelse og hun har altid vist at have et fantastisk sans for detaljerne. Jeanne har evnen til at arbejde med mange forskellige projekter samtidigt og leveret altid kvalitetsarbejde til tiden. Jeg giver gerne Jeanne mine bedste anbefalinger.

Thomas Munk-Larsen 

HR Director Knauf Northern Europe

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde med Jeanne, som var EA / PA til min regionale administrerende direktør. Jeanne støttede mig i mange ting blandt det, organiserede ledelsesdage for ledelsen i Nordeuropa. Hun er altid proaktiv, fokuseret, samarbejdende med et smil af naturen, en fantastisk og stor arrangør med en tankegang til mindste detalje og yderst professionel. Jeanne er en stærk hold spiller og en meget vellidt kollega.

Jesper Broberg

Sales Director Knauf Danoline

Jeg har arbejdet sammen med Jeanne i Knauf siden 2015, og det har været en stor fornøjelse. Til gavn for alle har Jeanne villigt delt ud af sine erfaringer, evner og været en stor støtte på mange måder. Som Direktionssekretær er Jeanne ekstrem stærk, altid på toppen af opgaverne, dirigeret vigtige aktiviteter som strategisk planlægning, budgettering, møder og lignende i hele regionen. Jeanne er professionel, og hun har også spillet en vigtig rolle i at sikre en god proces for lederuddannelse. Jeanne arbejder godt på tværs af lande og kultur, hvilket sikrer en god holdånd. Hendes flersprogede evner er et stærkt aktiv i dette. Jeg giver Jeanne mine bedste anbefalinger.

June Elsborg

Executive Assistant, Danica Pension

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Jeanne i et internationalt event over flere dage. Der var flere hundrede deltagere på forskellige destinationer rundt omkring København – alt foregik på 3 forskellige sprog.

Jeanne er en dedikeret projektleder, med sans for selv den mindste detalje, hun udførte opgaven til punkt og prikke. Jeanne er meget forudseende og intet var glemt – det var en stor fornøjelse. Jeg må sige, at Jeanne har styr på sine opgaver.

Peter L. Clausen

CEO Unidrain A/S

Jeannes stilling som PA for direktionen omfattede opgaver som korrespondance på dansk, engelsk og tysk. Udarbejdelse af internationale nyhedsbreve, kommunikation med udenlandske forretningsforbindelser mv. dertil koordination af planlægning, reservation af rejser og hoteller. Jeanne deltog både i direktions- og bestyrelsesmøder, hvor hun bidrog med præsentationsoplæg og lavede referater. Jeanne tog ansvar for at få sat firmaets personaleadministration i system herunder etablering af pensionsordning og medarbejderudviklingssamtaler. Dertil var Jeanne en dynamisk og kreativ primus motor i både interne og eksterne arrangementer i ind- og udland. Jeanne har et positivt og vindende væsen, som gjorde hende meget vellidt blandt kollegaer og forretningsforbindelser. 
Jeanne tager gerne ansvar, er meget pligtopfyldende og god til at tage initiativ, hvor hun ser muligheder for at forbedre processer og arbejdsopgaver. Jeanne er åben for ny læring og udvikle sig personligt. Hun kan holde hovedet koldt selv i meget hektiske og krævende situationer. Vi har derfor været meget tilfredse med Jeannes måde at løse sine opgaver på og kan medgive hende de bedste anbefalinger. 

Søren Eltorp

CEO Recall A/S

Jeanne har i hendes funktion som Executive Assistent med sin faglige dygtighed og seriøse holdning til arbejdet ydet en ovenud tilfredsstillende indsats. Vi har profileret af, at Jeanne medbragte international arbejdserfaring fra et højt niveau samt at hun behersker ekstrem gode engelsk og tysk sprogkundskab. Jeanne er med andre ord en rigtig dygtig og engageret medarbejder. Hun har med et positiv sind demonstreret evnen til samarbejde, samtidig med at hun har klaret de alsidige opgaver, der er blevet hende pålagt med gå på mod, kreativitet og selvstændighed. Jeanne har i alle de opgaver, Recall har givet hende, indfriet forventningerne til faglige kunnen og har altid ydet langt mere, end man kunne forlange, og også med en overraskende sikkerhed og hurtighed. Hun har kastet sig over udfordringerne med entusiasme og engagement. Blandt Recall’s personale er hun vellidt for sit ligefremme væsen og gode humør, så hun har været en gevinst for miljøet og arbejdspladsen. Den tillid Recall har vist hende, er altid blevet opfyldt – og mere til.

Johannes Coenen

CEO ADD FOOD SERVICE GMBH

Jeanne har altid taget imod opgaverne med stor interesse, engagement og initiativ og udført dem til gavn for virksomheden. Jeanne er meget forpligtede, loyal og løste opgaverne med omhu og kreativitet. Vi har altid været yderst tilfredse med Jeannes præstationer. Jeannes samarbejde med kunder, leder og kolleger var til enhver tid meget professionelt og Jeanne var utrolig vellidt.

Michael Rogge

CEO EBV Unternehmensgruppe

Jeanne er utrolig velorganiseret og arbejder meget professionelt. Hun har et højt kendskab til hvordan man løser administrative opgaver bedst, mester flere sprog og er meget dedikeret overfor de tildelte opgaver. Et samarbejde med Jeanne vil gavne en hver virksomhed. Jeanne er drevet af at opnå konkrete resultater. Jeg giver Jeanne mine bedste anbefalinger.

Skriv i dag og hør om mulighederne