PA Translation

PA Translation styrker din globale kommunikation på de sprog du ønsker, så dit budskab kommer frem!

  • Vi oversætter alle typer dokumenter til/fra stort set alle sprog.
  • Vi samarbejder med  erfarne oversættere, som kender branchen og som tager højde for sproget og kulturen til det sprog du ønsker oversat til.
  • Vi tilbyder kvalitative oversættelser indenfor næsten alle fagområder. Her under hører økonomi og jura, teknik, medicin, marketing og reklame, politik, kultur og uddannelse.
  • Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere,  alle tekster bliver kvalitetssikret ved korrekturlæsning, som bliver foretaget af en anden end oversætteren selv. PA TRANSLATION leverer professionelle sprogløsninger til både erhverv og privat.  

GIV OS EN CHANCE – vores kvalitet og præstation vil overbevise dig.

VÆRD AT VIDE

Kontrollér, at din tekst er helt klar og korrekturlæst, inden du sender den til oversættelse. Hvis du har brug for hjælp til korrekturlæsning, eller redigering af  dine tekster så hjælper vi dig meget gerne.

Vent ikke med oversættelsen til sidste øjeblik, men planlæg så vidt muligt processen i god tid, så oversættelsen ikke skal hastes igennem på kort tid.

Send meget gerne Word-filer. Pdf-filer, scannede dokumenter og andre billedfiler er mere tidskrævende at bearbejde og kan derfor resultere i længere leveringstid.

Medsend gerne referencemateriale i form af billeder, tidligere oversættelser eller andet materiale, der kan hjælpe oversætteren med at forstå teksten og undgå misforståelser. 

GIV OS EN CHANCE – vores kvalitet og præstation vil overbevise dig.

Skriv i dag og hør om mulighederne